pondělí 18. ledna 2010

Po plesové sezóně...

... aneb Krátké shrnutí oněch "plesacích" dní...

15. 1. 2010 jsme se s Teou vypravily do RCO na ples drahé Rog. Ovšem... nálada nebyla příliš naladěna na onu vlnu. Povídaly jsme si, Rog někde pobíhala, nastupovala a byla stužkována. Daly jsme si bulku (teda dvě) a rozhodly, že pojedeme do Dubu za našimi nejdražšími příteli, kteří tam byli osamoceni. Bylo hezké číst si SMS, jak by chtěli, abychom obě přijely... a že nám nachystali i spacáky! A tak jsme nasedly na bus, nálada se zvedla rychlostí blesku, poslouchaly jsme mou MP3, pobroukávaly a povídaly až jsme dojely a byly s nimi a v obejtí s nimi jsme i usnuly... Krásnější večer být nemohl!

16. 1. 2010 jsem se do Olomouce vrátila o půl jedné a v jednu už u nás zvonila Brunďa!!! Společně jsme jely do Tesca, kde si koupila ten nej kabát (který jí mega moc slušíííí) a něco dobrého na o, pak jsme si vyprávěly dlouhé životní příběhy v cukrárně a celý den byla mým nemalým sponzorem (čehož budu muset někdy opět využít :) nebo to někdy oplatit). S Ní byl naprosto krásný den! Veselý, zábavný, úžasný, skvělý!!! K večeru dojela i naše "francouzská" Markétka, oblékly jsme se, nalíčily a svorně vyrazily!
Tam to bylo príma, povídání s bývalými spolužáky, profesory... a nakonec blbnutí na Rolling Stones a jiné úžasnosti!!! Nejlepší taneční pár večera - jednoznačně Kamí a Vlaďa! Cestou domů (okolo půl druhé ráno) jsme si daly něco na zub v Onom Okýnku, doma jsme si povídaly a nakonec jsme se uložily ke spánku... (Markétka jen asi pětihodinovému, my s Brundí asi jedenácti)...

Z obou dní jsem nadšena a budu na ně zas dlouho a ráda vzpomínat... OCH...

Žádné komentáře:

Okomentovat