neděle 1. března 2009

Zimní Recycle fest atd.

V pátek 27.2.2009 se v S-clubu konal ZIMNÍ RECYCLE FEST. A tak nějak jsem se to dozvěděla zas jen tak na haluz :) Ale zvykla jsem si na takový rychlý akce... je to takový... akčnější :)
Každopádně jsem tam dorazila, páč Peťa volal, že celkem nuda a hnusný pivo :) Tak jsem ho pak našla s Honzou a Knedlíkem ve vedlejší hospodě :D
Když to začalo pomalu začínat, přišli i nějací lidi. Zvučili Human Puppet, dorazil Magor... Škoda jen, že Karmelka odjela huš... Byla by to príííma akce! Ale nakonec byla i tak!
Nebyla vata, je nové tričko (zas s ovečkama!!), proběhla hádka (která byla naprosto idiotská a bezvýznamná, ale buchta si asi potřebovala něco dokázat) a čórka (což pěkně naštve)... A tak, když to nakonec všechno skončilo a odbíjelo půl třetí ráno, jsme se s Peťou vydali ku domovu...
Ráno jsme jeli pro Miru a Babi a do Dubu vyskládat věci z "Trosky" do zkušebny, což se nezdá, ale fuška to být může! A po "pořádné práci" "pořádná odměna" - u Miru jsme udělali oběd a pak jsme víceméně prospali odpoledne! A večeři jsme pro změnu dělali u nás - bramboráky. A ty se teda povedly! Fest!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat