pondělí 20. prosince 2010

První let

Zkrátka - let 18. 12. v 19:05 (aneb můj let) byl zrušen. Wow. Ještěže mám svého milého a jehi bratra (který bydlí v Brně), u kterého jsem mohla přespat! Díky, díky, díky!!!
A tak jsem se 19. 12. ocitla na brněnském letišti zas, tentokrát už to letělo. Stačilo projít pár kontrolama a už jsem seděla v letadle.
Vzlétnutí? Docela nepříjemné, ale dalo se to přežít - jsem svědek :)
Přistání? Docela nepříjemné, ale pilot byl asi skvělý a skoro to ani nedrnclo (hezké slovo, že?)!
A mezi tím? Noční výhled na Brno i Londýn byl naprosto fantastický! Kouzelný!!! Byla to ohnivá řeka, která se pod námi kroutila, nebo milióny světlušek, vánoční světýlka, která omotala město... A ta autíčka - tak malinká a tak směšná!!!
A nebýt sympatického mladíka z Anglie, který poprvé rozhodně neletěl, tak jsem asi nervózní mnohem víc. Díky, cizinče! A jak se náhle vynořil na letišti v Brně, tak náhle a bez rozloučení zmizel na letišti v Londýně... Že by anděl, co mi přispěchal na pomoc? Nevím, ale děkuji...
Takže kkdyž to všechno vezmu kolem a kolem - létání je docela fajn. Letadlo - to je úplně jiý svět, takový malý soukromý svět v oblacích. Vtipný, malý, komerční a docela příjemný (jen je tam málo místa na nohy).